GDPR

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Indsamling af persondata
Persondata videregives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse data i forbindelse med registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Der kan indsamles oplysninger om navn, adresse, telefonnummer, e-mail, køn, alder, interesser og kendskab til forskellige emner.

Persondata bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter og tjenester – samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Adgang til de registrerede persondata
Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Såfremt oplysningerne er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret ligesom du kan tilbagekalde et allerede afgivet samtykke.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Boli-con, skal du rette henvendelse på info@boli-con.dk eller telefon 65481888. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du kan klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Beskyttelse af persondata
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i beskyttede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at data håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed, da der altid vil være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Persondata slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes eller er forældet. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder herefter.

Ændringer
Vi forbeholder os ret til at ændre og opdatere vores persondata politik. Dette kan ske som følge af lovgivning, teknologisk udvikling eller andet. Revisionsdatoen herunder viser datoen for senest opdaterede regler.

Revideret 01-01-2020