Kontakt Boli-con

Kontakt Boli-con sekretariatet for tilbud, spørgsmål og henvisning til Boli-con rådgiver - vi sidder klar til at hjælpe dig!

Da vores Boli-con rådgivere som oftest er på besigtigelse, er det ikke sikkert, de tager telefonen lige med det samme. Men læg en besked på deres telefonsvarer, send dem en sms eller en mail, så vender de tilbage, så hurtigt de kan.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe direkte til vores sekretariat, hvor Elisabeth og Thorkild sidder klar til at hjælpe dig.

Boli-con

CVR 40 45 83 89

Bredbjergvej 44, 5230 Odense M

Mandag til fredag i tidsrummet 8.30 – 15.30

Boli-con

CVR 40 45 83 89

Bredbjergvej 44, 5230 Odense M

Mandag til fredag i tidsrummet 8.30 – 15.30

Boli-con

CVR 40 45 83 89

Bredbjergvej 44, 5230 Odense M

Mandag til fredag i tidsrummet 8.30 – 15.30

Kontakt Boli-con for tilbud, rådgivning eller spørgsmål

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Mathias Pedersen
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale Ingeniørconsult til udførelse af tilstands- og elrapport samt energimærke. Ole er utrolig professionel og dediceret i sit arbejde, og giver mange gode råd med på vejen.
Thomas Knoop
Læs mere
Grundig og professionel rådgivning. Kompetente løsninger og fyldestgørende rapport. Vi kan varmt anbefale Frank Borkfelt.
Jesper Linding
Læs mere
Stor faglig kompetencer omkring trykprøvning og energimærkning. (Ingeniørconsult, red.)
Birgit Elgaard
Læs mere
Ingeniørconsult APS har jeg anvendt i en vanskelig proces i en byggeskadesag. Firmaet udviser høj faglig viden og stolthed. De har en grundig tilgang og alle deres rapporter har været udformet i et særdeles anvendelig materiale. Deres rapporter har haft afgørende positiv indflydelse på mit sagsforløb.
Per Yde Larsen
Læs mere
Fantastisk virksomhed med en rettidig og særdeles god service. (Ingeniørconsult, red.)
Lotte Kronenberg
Læs mere
De varmeste anbefalinger. Ingeniørconsult ApS har lavet tilsynsrapport og el rapport for os. Høj faglighed, Ole og Søren var venlig og behagelig. Høj kvalitet til lav pris.
Maria Christensson
Læs mere
Jeg kan kun sige positive ting om Frank. Han er meget venlig, effektiv, meget erfaren, meget hjælpsom, respektfuld, og hans måde at kommunikere på var perfekt fra første møde. Jeg var på vej til at købe mit første hus, og jeg havde brug for den rigtige til at guide mig med renovering. Meget stort projekt, men alt fungerede fint. Frank var god til at være der i det øjeblik, hvor jeg havde spørgsmål, som jeg ikke selv kunne finde svar på. Jeg følte mig tryg, og han var god til at finde de rigtige folk til hver del af renoveringen.
Tidligere
Næste

Udfyld nedenstående felter, hvis du ønsker at blive kontaktet af en rådgiver med henblik på tilbud.