Topgrafik

Partner Ebbe Hammerstrøm

28870292
Ebbe Hammerstroem
Boli-con partner
Ebbe Hammerstrøm
Geografisk område
Hillerød, Fredensborg, Hørsholm, Rudersdal, Furesø, Allerød
EH Boligsyn

Skytteengen 9
3450 Allerød

Tlf. 28870292
ehb@ehboligsyn.dk
ehboligsyn.dk

Kontakt Ebbe Hammerstrøm

Tilstandsrapport og el-rapportEnergimærkningByggeteknisk køberrådgivningBygherrerrådgivningTæthedsprøvning og bygningstermografiDrift og vedligeholdelse

Velkommen til EH Boligsyn ApS –

Din professionelle partner ved boligsyn, tilstandsrapporter, energimærkning, el. eftersyn, bygherre- og køberrådgivning.

Medejer og medstifter af Boli-con i Danmark.

Vi har til huse i Allerød, og dækker et større område fra kommunerne nord for København til Hillerød og Fredensborg kommuner.

Hos EH Boligsyn ApS tilbyder vi vores kunder, boligsyn, køberrådgivning, tilstands- og el.installationsrapporter samt energimærkninger.

Vi tilbyder vores kunder rådgivning i forbindelse med om og tilbygning som renovering af boliger.

Vi har mange års erfaring inden for vores felt, og vi er derfor i stand til at varetage de opgaver, vores kunder stiller os over for. Skal du købe, sælge, ombygge eller renoverer en bolig, så kontakt EH Boligsyn ApS og undgå ubehagelige overraskelser.

Hos EH Boligsyn ApS kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Tilstandsrapport
  • El installationsrapport
  • Energimærkning
  • Energiberegninger
  • Termografering
  • Tæthedsprøver
  • Byggestyring
  • Kvalitet-sikring
  • Rådgivning

Lad os hjælpe når du skal sælge bolig

Som sælger af en bolig er der mange ting, du skal have styr på. Du skal bl.a. have en tilstandsrapport, en el. installationsrapport og derudover skal boligen være forsynet med et gyldigt energimærke.

En tilstands- og elinstallationsrapport siger samlet set noget om boligens stand. Med disse to rapporter er det muligt at tegne en ejerskifteforsikring, der herefter fritager dig for de lovpligtige 10 års, sælger ansvar.

Energimærkningen af boliger er lovpligtigt når boligen skal sælges. Energimærkningen skal derfor være udarbejdet ved salgs-annoncerings tidspunktet, og det er sælgers pligt at fremlægge et gyldigt energimærke inden boligen bliver sat til salg.

Det kan derfor altid en god ide at have en professionel samarbejdspartner ved din side.

Lad os hjælpe, når du skal købe bolig?

EH Boligsyn tilbyder køberrådgivning. Vi gennemgår boligens fysiske stand, før den endelige købsaftale underskrives.

Gennemgangen er en mulighed for at konsekvensvurderer indholdet af tilstandsrapporten, både vedligeholdelsesmæssigt og økonomisk.

Sammen ser vi på og får overblik over boligens samlede stand, om der evt. er akutte tiltag, der skal udbedres nu, eller om der er noget, der kan afvente til almindelig vedligeholdelse.

EH Boligsyn tilbyder i forbindelse med gennemgangen og komme med prisoverslag til evt. udbedringer og/eller prisoverslag ved ønsker om evt. ændringer af boligen.

Lad os hjælpe, når du skal bruge en professionel partner

EH Boligsyn har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen og har igennem uddannelser, kurser, praktisk erfaring mm. tilegnet stor faglig ekspertise og byggeteknisk erfaring.

Vi er derfor en stærk samarbejdspartner at have med, når du skal have undersøgt forholdene ved din bolig. Vi tilbyder vores ekspertise til gode og konkurrencedygtige priser og altid i den højeste kvalitet.

Vi rådgiver både private, bygherre, entreprenører og håndværksmestre.

Vi glæder os til at høre fra dig!