Et energimærke viser varmeforbrug og energiforbedringer, og er lovpligtig ved salg eller udlejning af beboelse.

Energimærket er en vurdering af boligens energimæssige tilstand, og samtidig angives mulighed for eventuelle energibesparelser.

Boli-con tilbyder et gratis tilbud på energimærkning, eller anden energirådgivning hvis det ønskes i hele Danmark.

Kontakt os

Hvad er et energimærke til bolig?

Et energimærke til bolig er en officiel rapport, der viser boligens energimæssige tilstand. Rapporten indeholder oplysninger om energiforbruget, CO2-udledning og anbefalinger til, hvordan man kan forbedre boligens energieffektivitet. Det er en vigtig faktor i forbindelse med at købe eller sælge en bolig.

Hvad er fordelene ved energimærket?

Der er mange fordele ved at få en energimærkerapport og tilstandsrapport, med energimærke såvel som en el rapport til din bolig. 

Her er nogle af de vigtigste:

  • Spar penge på energiregningen
  • Øg værdien af din bolig
  • Reducer CO2-udledningen
  • Få en bedre komfort

Energimærke udarbejdet af Boli-con

Boli-cons energikonsulenter, arbejder landsdækkende og har den fornødne erfaring og uddannelse, hvor alle er certificeret af Energistyrelsen, samt ISO9001 godkendte. 

Certificering omfatter både mindre ejendomme, såsom parcelhuse og villaer, andelsboliger og lignende. Kan også omfatte større udlejnings- eller erhvervsejendomme.

Om energimærket

Aktuelt har et energimærke en gyldighed på 10 år og bekendtgørelsen omfatter:

  • Alle nyopførte bygninger
  • Fritliggende enfamilieshuse (parcelhus) samt række-, dobbelt- eller rækkehuse
  • Ejerlejligheder, andelsboliger og anpartsboliger
  • Erhverv og etageejendomme, landbrug og flerfamiliehuse
  • Automatmærke uden bygningsgennemgang. Boliger som er max 25 år, og skal være opført før 2006

Sommerhuse, boliger under 60 m² eller bygninger til nedrivning, er aktuelt ikke omfattet af bekendtgørelsen om energimærke.

Energikonsulenten kan med udgangspunkt i energimærket, rådgive om energiforbedring og byggetekniske konsekvenser. Ligeledes kan de rådgive om hvilke eventuelle indeklima problemstillinger der måtte være.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi er specialister i energimærkerapporter og tilstandsrapporter med energimærke. Vores erfarne team vil komme ud til din bolig, og udføre en grundig undersøgelse af din boligs energimæssige tilstand. 

Vi vil derefter udarbejde en officiel rapport, der viser din boligs energimærke vurdering, og giver anbefalinger til, hvordan du kan forbedre den.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig, med at opnå den bedste energimærkning. Du kan fange os på telefonnummer 65 48 18 88 eller på e-mail kontakt@boli-con.dk.

Søg mere information om energimærkning her:

Energistyrelsens hjemmeside om energimærkning af bygninger

energimærke