Velkommen til Boli-con, hvor vi tilbyder professionelle og pålidelige tilstandsrapporter og el rapporter til hele Danmark. 

Vores mål er at sikre, at vores kunder har alle de nødvendige oplysninger om en bygnings tilstand, så de kan træffe informerede beslutninger om køb eller salg af en ejendom.

Kontakt os

Udarbejdelse af tilstandsrapport og elrapport

Tilstandsrapporten udarbejdes af en af vores beskikkede bygningssagkyndige, som gennemgår huset ude og inde – fra kælder til kvist – og beskriver ejendommens tilstand på besigtigelsestidspunktet.

Potentielle skader beskrives i tilstandsrapporten, og bedømmes med en karakter, som indikerer graden af skaden. 

Rapporten er et dokument, der beskriver bygningskomponenternes tilstand, og giver en vurdering af bygningens samlede tilstand. 

El rapporten er baseret på et eftersyn af bygningens el-installationer, deres lovlighed og funktionsdygtighed, og beskriver el-installationernes tilstand på besigtigelsestidspunktet. 

Rapporten indeholder også et karaktersystem, der fortæller noget om graden af de tilstande, som installatøren finder ved besigtigelsen.

El tilstandsrapporten udarbejdes af en af vores tilknyttede elinstallatørvirksomheder, så vi sikrer, at kun de dygtigste fagfolk inddrages i dit boligsalg.

Tilstandsrapport energimærke

En tilstandsrapport kan også omfatte et energimærke, der vurderer bygningens energieffektivitet. 

Dette er et vigtigt element at have i tankerne, da det kan have en betydelig indflydelse på ejendommens værdi og driftsomkostninger.

Bestil tilstandsrapport

Hos Boli-con kan du bestille din tilstandsrapport eller el rapport online, og vi vil sørge for, at du får den nødvendige dokumentation til tiden.

Vi ved, at tiden kan være en afgørende faktor i ejendomshandler, og derfor stræber vi altid efter at levere vores rapporter så hurtigt som muligt.

Få tilbud

Fordele ved en tilstandsrapport

En tilstandsrapport kan have en række fordele, herunder:

  • Det giver dig en detaljeret beskrivelse af bygningens tilstand, som kan hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger om køb eller salg.
  • Det giver dig mulighed for at identificere eventuelle problemer, som kan påvirke ejendommens værdi, eller kræve reparation eller vedligeholdelse.
  • Det kan give dig mulighed for at forhandle prisen på en ejendom, baseret på oplysninger i rapporten.

Hvad er en tilstandsrapport, og hvem laver dem?

En tilstandsrapport er en objektiv beskrivelse, af bygningskomponenternes tilstand, og giver en vurdering af bygningens samlede tilstand. 

Tilstandsrapporter skal udarbejdes af certificerede byggesagkyndige, der har den nødvendige viden og erfaring til at vurdere en bygnings tilstand.

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for en tilstandsrapport eller el rapport, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 48 18 88 eller e-mail kontakt@boli-con.dk

Hos Boli-con er vi dedikerede til at levere pålidelige og professionelle tilstandsrapporter og el rapporter.

Vores erfarne team står derfor klar til at hjælpe dig, med at få den nødvendige dokumentation til tiden. 
 

tilstandsrapport